Viktig informasjon

Sekretariatsområde

Sekretariatsområde med våpenkontroll, kafeteria, opprop, premieutdeling m.v. blir ved 200 m standplass på Løvenskioldbanen, se kart under menypunkt ‘Løype’.

Våpenkontrollen er åpen til følgende tider

Tirsdag 12.7: Kl. 1500-2100
Onsdag-fredag: Kl. 0700-1800
Lørdag 15.7: Kl. 0700-1300

kafeteriaen

I kafeteriaen serveres vann, brus, kaffe, vafler, hamburgere, pølser, lapskaus m.m. Kafeteriaen er åpen fra kl. 0700 og så lenge konkurransene holder på hver dag.

Opprop

Opprop er i kafetariaområdet ved 200 m standplass. Husk oppmøte minimum 30 minutter før oppsatt skytetid. Skytterene kjøres med buss fra opprop og til standplass 1, som er på Bærum pistolklubbs bane (den nederste pistolbanen). Derfra beveger man seg gjennom løypa og opp til standplass 10 og avslutning på Hjortebanen. Runden tar anslagsvis 1,5 timer.

Vi minner også om

Vi ikke har anledning til å tillate camping e.l. på området. Det henvises til NM-avtale med Bogstad camping og Scandic Holmenkollen Park Hotell.

Det er ikke er anledning til å kjøre på veien ned til pistolbanene for andre enn de som er tildelt kjøre- og parkeringstillatelse. All parkering må skje på den store P-plassen ved riflebanene.

Velkommen til Felt-NM i Bærum!

 Hilsen stevneledelsen