Du bommer ikke mye hvis du velger å bo på Bogstad Camping under NM i feltpistol: Bogstad Camping ligger naturskjønt til i kanten av Nordmarka, 14 minutters kjøretur fra Løvenskiold skytebane og 13 minutter fra Oslo sentrum.

Nærmeste nabo er Bogstadvannet med hyggelig badeplass, golfbanen og Bogstad Gård. Bogstad Camping har 55 hytter i forskjellige størrelser og fasilitetsnivå, samt hundrevis av vogn-, bobil og teltplasser med og uten strømuttak. Rett ved siden av ligger dagligvarebutikk, kro og bensinstasjon.

Bestilling av hytte kan gjøres på bogstadcamping.no – deltaker-rabatten avregnes ved ankomst. Booking av caravan-, bobil- eller teltplass må gjøres via post@bogstadcamping.no – skriv at bestillingen gjelder NM i Feltpistol for å få rabatten.

Velkommen til Bogstad – håper vi øh… treffes – på riktig måte?